MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut pe 01.10.2012, imi doream foarte tare sa nasc natural. Cu 2 saptamani inainte de a ajunge la spital, doctorita ma asigura ca pot naste natural, insa am nimerit la spital intr-o duminica noapte cand dansa era foarte obosita (era de garda chiar) si nu a binevoit sa vina sa ma vada decat la ora 08.30.

Eu eram in travaliu de la 00.30, a fost un chin total aceste 8 ore, dumneai zicea ca daca m-am chinuit atat mai pot astepta inca pe atat :( fara sa ma ajute deloc, nu putea sa ma opereze pentru ca avea alte programari ( IN SPITAL ).

In acel moment au inceput amenintarile mele la adresa dansei si a hotarat sa ma opereze pentru ca bebe era deja in pericol, nu mai avem licid :(. Peste o luna voi naste iar, imi doresc din suflet sa nu mai trec prin ce am trecut, am schimbat doctorita oricum.

(Eugenia, Suceava)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste