MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Incep prin a spune ca am nascut prin cezariana. Voi incerca sa fiu cat mai scurta, desi cred ca toate mamicile isi amintesc fiecare clipa a nasterii :). Desi sunt din Drobeta Turnu Severin am nascut in Craiova pentru ca medicul este extraordinar.

Trebuia sa merg la control a doua zi, aveam 38 de saptamani, dar micuta mea nu a mai asteptat si seara, pe la 8.30 mi s-a rupt apa in timp ce eram la plimbare. Am mers acasa, mi-am panicat sotul (aoleu, chiar nasti!), ne-am luat bagajul si am plecat spre spital.

Am sunat medicul de pe drum, am ajuns la spital, mi s-a facut control, am intrat in operatie si peste scurt timp mi-am vazut si micuta pentru prima data. Nu exista moment care sa-l poata vreodata egala pe acela. Cam asta e nasterea mea pe scurt.

Sunt foarte multumita de cezariana, nu am avut nici o problema niciodata de la nastere, asa cum am spus medicul este extraordinar. In ce priveste conditiile din spital, se poate si mai bine, dar asta e...intotdeauna e loc de mai bine.

(Irina, Craiova)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste