MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Sunt din Calarasi dar am ales sa nasc la aceasta Maternitate datorita doctorului care m-a asistat inca de la 12 saptamani de sarcina. Am nascut prin cezariana cu toate ca mi-as fi dorit sa nasc normal.

Nu am crezut ca momentul cand il voi auzi pentru prima data pe bebe va fi atat de emotionant inca sa nu ma mai opresc din plans dar asa a fost. Asistentele au fost dragute cu mine si doctorii la fel.

Am reusit sa stau intr-o rezerva unde sa fiu numai eu cu bebe si asta m-a ambitionat sa-l tin mai mult la piept iar asistentele m-au ajutat sa-l invat sa suga. Astfel ca bebe a prins gustul lapticului si cand am iesit din spital avea cu 200 de grame mai mult decat se nascuse.

Doctora Neonatolog a zis ca este un bebelus care stie ce vrea. Acum sunt din nou insarcinata in 26 saptamani, am acelasi doctor ginecolog, nici nu m-as fi gandit sa merg la altul, dar din pacate spitalul Caritas s-a inchis si voi fi nevoita sa merg La Spitalul Bucur unde este acum doctorul meu, dar pana la urma nu conteaza spitalul ci oamenii, iar eu am incredere in doctorul meu asa ca ma voi duce acolo unde este el.

(Carmen, Calarasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!