Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut prin cezariana pe 1 februarie 2012 la acest spital si am fost foarte multumita. Copilul meu a avut ceva probleme la nastere, insa, cu ajutorul lui Dumnezeu si cu profesionalismul medicilor si asistentelor de la aceasta Maternitate, am depasit cu bine acest moment, iar baietelul meu este acum sanatos si jucaus.

Ca detalii "tehnice", Maternitatea din cadrul spitalului nu este mare, insa pentru cine apreciaza si nu se sperie, copiii pot sta cu mamicile de indata ce acestea se pun pe picioare, mai ales cele care urmeaza sa nasca prin cezariana, asa cum a fost cazul meu.

Medicii si asistentele se ocupa foarte bine de mamici si de copilasii tocmai veniti pe lume, prin urmare recomand aceasta Maternitate si medicul cu care am nascut, cu mare incredere oricui are nevoie de un medic care sa iti dea incredere, nu doar sa te ajute.

Am nascut prematur, la 8 luni, poate pentru ca asa a fost sa fie, poate pentru ca era o iarna foarte rece si cu gheata pe jos, iar mie mi-a fost pofta de prajituri, asa ca am mers ceva mai incordata in acea zi pana la cofetarie cu sotul sa-mi aleg prajiturile.

Cert este ca datorita faptului ca s-a nascut prematur, copilul meu era foarte slabut, insa a avut o vointa extraordinara de a trai si s-a dovedit mai tarziu ca a continuat sa fie un luptator. Acesta nu putea manca corespunzator, din cauza unui reflux gastric, care facea ca lapticul sa vina inapoi pe gurita si pe nas.

Bineinteles ca noi, parintii, ne-am speriat destul de tare, insa o data cu maturizarea fizica a bebelusului si cu multa rabdare, s-au rezolvat si aceste probleme. Dorim tuturor mamicilor nastere usoara si copii sanatosi, care sa creasca mari si frumosi si sa va aduca numai bucurii si satisfactii.

(Ina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!