MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Mi-am dorit foarte mult sa am un copil si pana sa raman insarcinata imi inchipuiam ca o sa am o burta enorma cand se va intampla si ca o sa ma mandresc cu ea de parca as fi singura. Ei bine, s-a intamplat dupa 2 ani de incercari. Si a fost o sarcina minunata, am luat 35 Kg, am avut o burta enorma; dar am intampinat si probleme de genul: copilul are capul prea mare, e prea gras, daca ai diabet?....

In toate aceste momente Domnul Doctor Istoc Silviu mi-a fost alaturi si nu stiu cum, dar de fiecare data am plecat din cabinet optimista si fara nicio urma de indoiala ca totul va fi ok.

Am nascut la 38 de saptamani pentru ca mi s-au rupt membranele la ora 3 noaptea; primul lucru pe care l-am facut inainte sa ma ridic din pat a fost sa-l sun pe Domnul Doctoc Istoc. Mi-a spus sa stau linistita ca ne vedem la spital.

Am nascut prin cezariana un baietel de 4300 g si 54 cm cu tripla circulara, care a luat nota 10. Domnul Doctor a fost alaturi de mine si dupa nastere, pe langa vizitele normale, m-a sfatuit cu privire la alaptare, m-a ajutat cu ceva probleme pe care le-am avut dupa.... Nu am cuvinte de multumire.... Nu am nascut la un spital particular pentru ca asta mi-am dorit, ci pentru ca era dansul acolo si daca as mai naste de 10 ori, tot cu dansul as face-o. Multumesc!

(Mihaela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste