Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea mea este asa: in urma cu 3 anisori am ramas insarcinata dar din pacate am pierdut sarcina. Mergand printr-o recomandare la Spitalul Universitar din Bucuresti, doamna doctor Pruna Nicoleta m-a examinat si mi-a dat o serie de analize, dandu-si seama ca am trombofilie (probleme cu coagularea sangelui).

Acum 2 ani si jumatate am ramas insarcinata din nou, am luat legatura cu doamna doctor Pruna Nicoleta si mi-a recomandat injectabile Clexane toata sarcina si asa mi-am dus sarcina pana la capat.

Am o fetita pe nume Amalia Elena, ea a aparut in viata noastra. Suntem fericiti, ii datoram multe multumiri doamnei doctor care m-a sprijinit si m-a ajutat sa trec printr-o cezariana cu frica dar in momentul in care fericirea mea a aparut in fata mea nimic nu a mai contat totul a decurs extraordinar de bine in sala de operatie.

Doamnele asistente au fost de nota 20 le multumesc si cele trei zile petrecute in spital alaturi de fetita mea tot personalul s-a purtat si si-a facut treaba foarte bine.

Acum am o domnisorica frumoasa, blonda si cu ochi albastri. Daca ar fi sa mai dau nastere unui copil tot la Universitar voi merge. Aceasta a fost povestea mea.

(Alina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste