Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Parca ieri a fost totul...
Am ramas cu greu insarcinata,dar cu ajutorul medicilor am ajuns sa am un samburel in burtica. Sarcina a fost una foarte usoara , o perioada fantastica in viata mea.

Am nascut la Spitalul Elias din Bucuresti ,un spital curat si dotat. Tot timpul am crezut ca voi naste natural,dar bebe nu vroia sa iasa sa facem cunostinta.Eram deja in saptamana 42 si atunci doctorul care ma avea in grija a decis internarea mea.

La ora 7.30 eram deja in camera de travaliu,monitorizata. Contractiile erau slabe iar colul era inchis. Toata ziua am tot sperat ca lucrurile vor reveni la normal si ca voi naste natural asa cum mi-am dorit. Din pacate , la ora 20.30 am intrat in sala pentru cezariana. Totul a decurs normal si repede si acum sunt mandra ca tin in brate o minune de fetita. ( Cristina, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste