Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt pe masa de operatii, sunt data cu betadina si ingrozita de faptul ca simt atingerea ...mi-e frica ca voi simti cand voi fi taiata ...mi-e frica sa nu fi prins anestezia cum trebuie...am un cearsaf in fata si nu vad nimic, muzica se aude in surdina, eu aproape ca ma plictisesc si-mi pare parca rau ca nu am nimic altceva de facut intre timp.

In faianta de pe perete se oglindesc niste imagini ..mai degraba umbre a ceea ce se intampla acolo, dincolo de jumatatea mea constienta. Doctorita fredoneaza melodia care se aude in surdina ..e foarte relaxata ...asta ma face si pe mine sa fiu mai relaxata..ii e cam greu cu muschii mei si o aud comentand ... apoi dupa nici 10 minute de cand incepuse "macelul" ( asa mi se parea mie ca e) ...doamna doctor se opreste din cantat ...canta o melodie frumoasa pe care nu mi-o pot aminti nicicum...si spune impinge, nu stiu daca se refera la mine sau la astistenta care deja impingea cu mainile ceea ce stiam ca sunt piciorusele in partea superioara ..am impins si eu..apoi am simtit ceva usor parca iesind din mine ... tacere...... cateva secunde...... si un planset de copil urmat de alte mici zbierate care mi s-au parut cele mai frumoase sunete pe care le-am auzit vreodata ... mi-au dat lacrimile de fericire..radeam si plangeam simultan..vazand lacrimi.
Anestezista ma intreaba daca ma simt bine ...probabil nu are copii ma gandesc. Apoi mi se aduce un chip rosu si dragalas ..gata infasat in fata ochilor..o minune ...se grabea sa se duca la bebelusi.. urmarind-o cu privirea in timp ce pleca ..Cum ma simt?! Sunt fericita!!!

Apoi incepe coaserea ..eu as fi vrut sa dorm..asteptam somniferul...am simtit o usoara moleseala dar n-am putut adormi .. poate si din cauza adrenalinei..

Doctorita intreaba: Ora nasterii? Se raspunde: 10.05. Greutate? 3,500 kg.

Doamna doctor a avut tot timpul grija de mine si a fost profesionista. Desi am mai avut o nastere nu la fel de placuta la Polizu, de data asta a fost o placere.

(Roxana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste