MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua! Va impartasesc cu drag experienta mea. Am avut o sarcina usoara si doctorita ce mi-a monitorizat toata acea perioada minunata este o poezie de om. V-ati putea indragosti de dansa, pana sa deschida gura.

Datorita dansei am fost o optimista inclusiv in ziua nasterii. Cu toate rugamintile mele si ale doamnei doctor, puiul meu nu a vrut sa se nasca natural motiv pentru care am apelat la cezariana.

Totul a decurs normal iar atmosfera din sala de nasteri a fost mai mult decat incurajatoare. Felicitari intregului personal. Au fost impecabili cu totii. Mentionand inca o data ca nu trebuie sa acorzi "atentii"ca sa se comporte foarte bine.

Inclusiv dupa ce am nascut, chiar si cand am mers sa imi vad strumful, toata lumea s-a comportat foarte bine, reusind sa imi acorde incredere in mine si in urmatoarea etapa din viata mea ce urma sa vina.

De la moase, infirmiere, asistente, doctori, toti au fost minunati.

Imediat, puiul meu face 10 luni si suntem bine, sanatosi ...si nerabdatori (cel putin ,noi parintii) sa mai facem un fratior sau o surioara, si cu siguranta apelam la acelasi spital si aceeasi doamna doctor minunata.

O zi frumoasa tuturor cu mult zambet.

(Raluca, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste