Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Momentul in care am aflat ca voi deveni mama a fost cel mai frumos, cel mai deosebit al vietii mele si am devenit constienta ca totul se va schimba in bine din acel moment, ca am fost binecuvantata sa aduc pe lume un suflet pur.

De aceea m-am pregatit, am studiat despre sarcina, nasterea, si am ales un doctor care mi-a fost recomandat de mai multe mamici ca fiind foarte bun si cu experienta, si anume doamna doctor Lutescu Ioana, o persoana deosebita, care, cu multa rabdare, cu profesionalism si prietenie mi-a fost alaturi in toate cele 9 luni.

Nu am neglijat controalele, am fost si am facut ecografii de cate ori am avut ocazia pentru a avea cat mai multe poze cu puiutul in viata intrauterina si pentru a stii tot timpul ca atat eu cat si el suntem sanatosi si pregatiti pentru nastere. Asa ca pana in ultimul moment nu am avut emotii, stiam ce ma asteapta si am urmat sfatul d-nei doctor de a naste prin cezariana, deoarece in ultima luna puiutul avea cordonul ombilical in jurul gatului si era un risc prea mare pentru o nastere naturala.

Asa ca am stabilit data optima, am pregatit bagajelul si, cu multa nerabdare si bucurie m-am prezentat cu sotul meu la spitalul privat Euromaterna din Constanta, unde am stat 3 zile dupa ce am nascut. Tot d-na Lutescu Ioana a fost cea care m-a operat si vreau sa va spun ca operatia in sine nu am simtit-o deloc, a fost rahianestezie, asa ca am putut vedea si auzi totul, mi-am putut saruta copilul din prima clipa.

Totul a decurs minunat! In timpul operatiei am fost acompaniata de muzica, iar in momentul in care am auzit primele tipete, canta in surdina Celine Dion, My heart will go on, ceea ce m-a impresionat si m-a motivat sa zambesc si sa imi revin imediat.

Asa ca a doua zi dimineata eram deja in picioare, pregatita pentru un nou inceput alaturi de cel mic.. Conditiile de spitalizare au fost excelente, mediul prietenos si curat, asistente dispuse sa te ajute la orice ora. Am stiut de la bun inceput ca vreau tot ce e mai bun si mai de calitate pentru mine si copilul meu si asa a si fost, a meritat orice sacrificiu material, pentru ca multumirea, satisfactia sufleteasca si sanatatea sunt ceea ce conteaza cu adevarat! Va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa imi amintesc de acele clipe minunate!!!

(Eugenia, Constanta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!