Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Fetita mea a vazut lumina zilei in luna august 2013. Am avut o sarcina foarte usoara cu exceptia catorva zile de stari de ameteala si varsaturi la debutul sarcinii.

Am avut controale de obstetrica si ecografii ale fatului pentru ca doctorul sa monitorizeze evolutia fatului. Astfel ca dupa cea de-a opta luna, am primit vestea ca placenta este imbatranita inainte de vreme (datorita mediului stresant in care a evoluat sarcina), fapt care s-a soldat cu planificarea si programarea operatiei de cezariana.

Desi mi-am dorit tare mult sa nu ma operez si sa nasc natural, mi-au fost prezentate riscurile unei astfel de nasteri naturale. Fetita mea s-ar fi putut sufoca si ar fi fost nevoie de forceps, de exemplu.

Nici gand asa ceva. Cu cateva zile inainte de termen, m-am dus cu sotul la spital si m-am internat. Dupa jumatate de ora am nascut cea mai frumoasa fiinta.

Desi mi-a fost atat de frica pentru sanatatea fetitei, totul a fost bine si inca este. Trebuie sa marturisesc ca medicul isi merita renumele iar personalul este foarte calificat.

Conditiile la acest spital sunt foarte bune. Infirmierele au grija de tine sa te recuperezi. Este in permanenta curat. In sala de operatii mi s-a facut epidurala in coloana si am amortit. A trecut atat de repede, imediat mi-am vazut fetita frumoasa si sanatoasa. Recuperarea a fost anevoioasa, dar a meritat.

(Diana, Timisoara)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste