MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am ramas insarcinata in 2010 si am ales-o dupa internet pe doamna doctor Mirela Popa pentru a-mi supraveghea sarcina si pentru nastere. Am ales dupa 3 zile de citit comentarii si pareri, fara sa stiu nimic despre dansa.

La prima vizita aveam 5 saptamani si m-am linistit, fiindca am stiut ca facusem cea mai buna alegere. E un medic tanar, in jur de 37-40 ani, foarte profi si o femeie extraordinara, cu suflet bun.

In timpul sarcinii am mes lunar la control iar in ultimul trimestru mai des. Am facut in jur de 6-7 ecografii si 4-5 seturi de analize. A fost totul ok mereu.

La 36 saptamani am crezut ca nasc, m-am infiintat la 12 noaptea la Medlife la camera de garda si doamna doctor Popa a aparut in 10 minute. Ii dadusem sms. A fost alarma falsa dar modul prompt in care a reactionat doamna doctor mi-a dat multa siguranta si incredere in dansa.

Am nascut la 40 saptamani cu programare la Maternitatea Medlife. Am ajuns dimineata acolo, asistentele m-au luat in primire, m-am instalat in rezerva, m-am schimbat si apoi am coborat la sala de operatie. Liftiera foarte simpatica imi amintesc ca ma imbarbata, eu eram cu rasul din padure.. :)

La preoperator m-am intalnit cu doamna doctor, era echipata tot, mi-a zambit, mi-a dat putina incredere si am intrat impreuna in sala de nasteri.

Mi s-a facut rahia si nu am simtit absolut nimic. Pe tot parcursul operatiei am glumit cu anestezista si asistentele. Au avut grija de mine. Dupa 5 minute a inceput minunatia mea sa tipe, l-am primit la pupat dupa inca 10 min timp in care a fost curatat si studiat de neonatolog.

Clipe magice, o sa vedeti si voi :) cand vine bebe la pupat.

Apoi bebe a plecat sus iar eu am ramas in continuare pe masa de operatie la cusut. I-am spus anestezistei ca as vrea sa dorm si am adormit :) Cand m-am trezit ma duceau la terapie intensiva.

Acolo am stat 24 ore, toate conditiile perfecte, televizorul mai lipsea. Am vorbit la telefon, am citit si am ascultat muzica. Am baut apa plata Dorna cu paiul si primul mic dejun din branza dulce a fost cea mai copioasa masa mult asteptata.

Apoi pe la orele 8 a doua zi mi s-a scos sonda si am urcat sus in rezerva.

Doamnele asistente de la Terapie Intesinva m-au intrebat de un milion de ori cum sunt si au avut super grija de mine, doamna doctor a venit la mine de doua ori, apoi cat am fost internata zilnic in rezerva.

A folosit fire care s-au topit si astfel nu am mers sa scot firele. Operatia s-a vindecat foarte bine nici nu se mai vede.

Bebelusul a fost foarte bine ingrijit, am primit cadou din partea maternitatii iar neonatologul a venit zilnic cate 2-3 ore sa explice tot despre ingrijirea copilului.

La 6 saptamani dupa nastere am mers la control, apoi dupa 3 luni parca. Am facut set de analize si ecografie.

Recomand Maternitatea Medlife si mai ales pe doamna doctor Popa, un medic de nota 20, as mai naste cu dansa de 100 de ori :)

(Liliana, Bucuresti)


Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste