Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
M-am bucurat de prilejul de a naste pana acum, si sunt mandra de fetita mea. Nu am avut greutati la sarcina, totul a decurs foarte bine.

Probabil datorita optimismului meu, dar si emotiilor pe care le-am avut, asteptand cu sufletul la gura sa-mi vad copilul pentru prima data si sa-l tin in brate.

Sarcina am avut-o la varsta de 30 de ani. Am primit cu mare bucurie vestea ca voi fi mamica. Nu m-am confruntat cu dureri sau greturi, aveam doar pofte, tipic oricarei sarcini.

Nu aveam burta foarte mare si nu imi era greu. Cu aproximativ o luna inainte sa nasc am hotarat sa mergem in concediu la mare-in luna august, cu alte cateva familii. M-am descurcat putin mai greu pentru ca eram deja insarcinata in luna a opta, si, ce-i drept, stateam cu o oarecare teama pe plaja si, vorbind cu sotul meu, ii spuneam cum ar fi daca fetita noastra se va naste in Constanta.

Din fericire, nu am nascut nici pe plaja si nici in Constanta, am nascut la Spitalul Judetean Alexandria, dupa ce m-am intors.

Marti seara m-au apucat contractiile, m-am urcat in masina cu sotul si am pornit spre spital. Am intrat cu optimism in sala de operatie si am sperat sa fie bine.

La ora 00:10 am primit cu mandrie vestea ca am nascut o fetita de 3.150 kg si 51 cm, de nota 10. Am hotarat ca-i voi pune numele Sara-Maria. Momentul in care am tinut-o prima data in brate a fost foarte emotionant, si mi-l voi aduce aminte toata viata. Pentru un an, am mers iarasi cu fetita la mare. Acum are 4 ani, e frumoasa si ne face mandri de ea in fiecare zi!

(Emilia, Alexandria)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!