MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Povestea mea incepe cu bucuria pe care am avut-o atunci cand am aflat ca sunt insarcinata dar si cu temerile, pe care le-am avut privind momentul nasterii.

De frica , am ales din start sa nasc prin cezariana, insa am dorit ca aceasta sa aiba loc doar in momentul contractiilor si al durerilor si sa nu fie programata.

Se pare ca doctorul meu, nedorind sa fie chemat de acasa pentru acest eveniment, a ales el ziua operatiei, atunci cand era de garda in spital. Desi nu aveam niciun simptom care sa anunte declansarea nasterii, m-a chemat la cabinet pentru un control obisnuit si mi-a provocat nasterea, fara sa ma anunte macar.

Neavand de ales, m-am internat in acea zi in spital si am nascut prin cezariana. Operatia cu tot cu anestezie a durat o jumatate de ora si a decurs fara probleme.

Se pare ca am ales bine sa nasc cu cezariana pentru ca, baiatul a avut dubla circulara de cordon ombilical. Noaptea care a urmat operatiei a fost groaznica, in ciuda tuturor calmantelor insa a doua zi am fost adusa in rezerva si am alaptat copilul. Am avut conditii foarte bune in rezerva platita din SCJU iar asistentele au fost atente. Dupa trei zile am plecat acasa.

(Adina, Constanta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!