Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua..si va multumesc din inima...pt aduceri aminte! In data de 31 iulie 2011, am nascut un baietel de 3000 grame si 50 cm, prin operatie cezariana!

Operatia a fost efectuata de catre domnul doctor Trofin si domnul doctor Caprariu, a decurs normal..., iar recuperarea a fost rapida, fara complicatii!

Ingerasul a venit pe lume intr-o zi de Duminica, la ora 9 si 15 minute, si a obtinut nota 10, conform scorului Apgar! Dupa 2 zile de stat la sectia de terapie, desi am fost ok...si m-am putut da jos din pat la nici 2 ore dupa nastere, am fost mutata pe sectia pediatrie, intr-o rezerva, cu bebele in camera.

maternitatea braila

O viata noua, un vis implinit. Din pacate nu am avut san sa-mi alaptez printul, decat 3 luni de zile...,in continuare trecandu-l pe lapte praf formula!

Costul operatiei de cezariana a fost undeva in jur de 1800 lei, iar doamna doctor anestezist Tovarnac, s-a purtat exemplar, la fel doar cuvinte de lauda pentru pediatra, doamna doctor Purgea!!

Vioi, frumos foc, un ingeras venit pe pamant, ANDREI ALEXANDRU ne-a schimbat radical viata si ne-a adus soarele vesnic in viata noastra! Un dar , o minune, un miracol!!

(Monica, Braila)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste