Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

De cand ma stiu mi-am dorit o fetita, sa o imbrac cu frumoase rochitele, sa-i fac codite, sa-i cant, sa-i spun poezii, asa simteam ca aveam sa fiu un om implinit. La 32 de ani, aveam cativa ani de tratamente, incercari esuate de a ramane insarcinata.

De cate ori vedeam pe strada un copil mic, lacrimile mi se adunau involuntar in barba. Doctorita la care mergeam in Bacau mi-a recomandat sa merg, la celebrul domn doctor Marinescu, de la Spitalul Panait Sarbu din Bucuresti, vechea maternitate din Giulesti.

Nu am stat pe ganduri, am plecat cu speranta ca acolo imi voi rezolva marea mea problema. Femei din toata tara isi pusese speranta in profesionalismul medicilor de acolo. Si nu greseau. Dupa interventia laparoscop, doctorul Bogdan Marinescu mi-a spus: "daca nu ramai insarcinata, sa revii dupa 6 luni, dar eu iti spun ca nu vei mai calca pe aici". Si asa a fost. In circa o luna dupa interventie am ramas insarcinata.

Am nascut la maternitatea din Bacau. Emotiile ma cuprinsesera, atat pe mine, cat si pe sotul meu. Desi, initial el spunea ca isi doreste un baiat, se obisnuise cu ideea ca va fi fetita. Am vazut-o prima data cand eram la reanimare, o adusese sotul meu, impreuna cu o asistenta. Lacrimile se prelingeau de fericire, pe obraz. Paca nu pot sa descriu in cuvinte ce am simtit, nu stiu daca poate fi bucurie mai mare.

Un pui de om mi-a umplut sufletul, si mi-l umple in continuare. Cum poti sa mai fii trist, cand vine copilul si iti spune: " mami de ce esti trista, nu esti bucuroasa ca exista o fetita care sa iti spuna mama?" Va doresc sa aveti copii si veti descoperi ce goala va era casa, inainte de sosirea lor. (Oana- Bacau)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste