MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
A fost o dimineata superba – sambata 29 iulie - m-am trezit cu gandul ca astazi o sa am intalnirea mult asteaptata cu Sasha – fiul meu, noi comunicam de mult – il simteam de 9 luni si urmaream cum creste si ma bucuram de fiecare clipa. Stiam ca trebuie sa merg la Spitalul Elias unde ma astepta un doctor, un om cu sufletul mare si un bun prieten al meu si lui Sasha – dl. doctor Tutunaru.

Am intrat in biserica – unde am fost aproape in fiecare zi – si i-am multumit lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat puterea si speranta ça, dupa de 8 ani de lupta cu destinul, urmeaza sa se indeplineasca dorinta mea – sa fiu mama.

Tot ce s-a intamplat apoi a fost ca un vis. Zambetul domnului doctor, cuvintele de incurajare ale doctorului anestezist, albul stralucitor din sala de operatie si mainile usoare ale asistentelor.

Nu a trecut mult timp si l-am vazut pe Sasha - a fost un moment de neuitat. In sfarsit sunt mama! Dar s-a intamplat ca Sasha sa aiba nevoie de o ingrijire speciala imediat dupa nastere.

Timp de 7 zile dna doctor Constantinescu l-a ajutat pe Sasha sa respire normal si de fiecare data a gasit un cuvant de incurajare si pentru mine. Momentul cand eu l-am primit in brate pe fiul meu sanatos si zambaret a fost fericit pentru amandoi.

Asistentele erau ca niste ingeri pazitori printre copiii abia nascuti, pline de rabdare si dragoste. Si acum, dupa 7 ani, imi aduc aminte cu o mare recunostinta de intreg personalul Spitalului Elias.

(Tatiana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste