MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua, numele meu este Gabi, am 26 ani si in urma cu 9 luni am nascut o fetita minunata.
Duminica noaptea, pe 2 iunie 2013 au inceput contractiile. Pentru ca era cu 3 saptamani inainte de termen am crezut ca sunt crampe cauzate de alimentatia din acea zi, mancasem fructe si iaurt. Am luat un plic de Smecta, un NoSpa..si nimic.


M-au chinuit contractiile pana a doua zi cand am apelat la medicul de familie. Medicul de familie a zis ca nu sunt contractii de nastere,dar totusi sa vorbesc cu ginecologul meu, Asa ca...la ora 16, luni am plecat din Vanatori Nemat (unde locuiesc) la Pascani.

Am ajuns la medicul Panzaru, m-a examinat si mi-a zis ca vine bebelusul sa ne pregatim de operatie, aveam 3 cm dilatatie. Sotul meu s-a speriat foarte tare pentru ca nu eram pregatiti. Atat se gandea ca nu avem haine la noi, nu aveam nici bani suficienti..dar bebelusul trebuia sa se nasca.

Am completat actele necesare, am intrat in sala de operatie (am facut cezariana) si la ora 17.26 s-a nascut Medeea, o fetita sanatoasa de 2,300gr. Totul a fost pe neasteptate, dar poate a fost mai bine asa.

Imi aduc aminte ca in noapte aceea, dupa operatie i-am trimis sotului meu un mesaj interminabil cu toate lucrurile pe care trebuia sa mi le aduca a doua zi, nu luasem la mine absolut nimic. Pentru ca doctorul de familie a zis sa stam linistiti..am plecat de acasa fara nici un bagaj, dar totul e bine cand se termina cu bine :). Asa am nascut primul meu copil.


(Gabriela, Pascani)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste