MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Cel de-al patrulea membru al familiei noastre s-a nascut pe 13.06.2011. Minunea se numeste Andra si este fetita mult asteptata de noi toti. Ea are un fratior mai mare cu doi ani, cu care in prezent face o echipa minunata atunci cand se joaca.

Am nascut prin operatie de cezariana, fiindca a fost necesar deoarece primul copil, la recomandarea medicului, a venit pe lume tot astfel. Daca baiatul l-am nascut la Spitalul Judetean, pe fetita am ales sa o nasc la un spital privat, datorita faptului ca medicul care mi-a supravegheat sarcina lucra acolo.

Nasterea Andrei a fost planificata pe data de 13, un numar cu semnificatii profunde in familia noastra. Asa ca am considerat asta mana soartei. In acea zi am avut emotii din mai multe puncte de vedere: fiindca dupa prima operatie de cezariana am avut niste crize respiratorii si mi-era teama sa nu se repete si acum dar si fiindca nu stiam daca fetita este sanatoasa deoarece luase destul de putin in greutate in ultimele saptamani.

Dar Domnul a vrut ca totul sa fie bine. Andra a avut la nastere scorul 10, 2700 grame si 49 cm. Iar eu m-am recuperat mult mai repede comparativ cu prima nastere, si am fost mult mai curajoasa din multe puncte de vedere. Conditiile din maternitatea Euromaterna au fost ireprosabile iar medicul de incredere si un bun profesionist. Daca ar fi existat Euromaterna si cand l-am nascut pe baiat, sigur as fi ales aceasta maternitate.

Trebuie sa mentionez ca a fost o sarcina dificila. Prin luna a 5-a era sa fac avort spontan deoarece ma straduiam sa-l invat pe baietel sa faca la olita si tot procesul era obositor pentru mine. Erau zile cand il schimbam si de 15 ori pe zi, de la piele. De atunci a trebuit sa ma cumintesc si sa stau la pat. Dar a meritat tot efortul, deoarece astazi am o fetita tare dulcica, ce este in plin proces de invatare de exprimare prin vorbire, o domnisoara care se bucura de fiecare data cand vin seara de la serviciu, o fiinta blanda si buna la suflet.

(Nicoleta, Constanta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste