MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Pe data de 20 ianuarie 2011 am nascut la Pitesti la Spitalul Judetean la ora 9 si 55 minute prin cezariana o fetita de 2.800 kg. In seara dinaintea nasterii nu am putut dormi deloc, imi faceam tot felul de ganduri si am fost indrumata de medicul care m-a supravegheat toata sarcina sa iau no-spa. La spital am fost insotita de sot si de mama mea.

Cand am plecat spre sala de operatie nici nu m-am mai uitat inapoi la ei. Cand m-am trezit din anestezie eram la reanimare si pentru inceput nu puteam vedeam pe nimeni, decat auzeam cateva secunde- minute nu imi aduc aminte. Am stat la reanimare o zi si o noapte dupa care am fost transferata pe salon. Acum am o fetita de 2 ani si 2 luni tare nebunatica si plina de energie.
Ziua nasterii este o zi de neuitat.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste