MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut pe 21 noiembrie 2013 prin operatie de cezariana. Am nascut prin cezariana din cauza problemelor de sanatate.

Am avut pe timpul sarcinii trombofilie si am fost nevoita sa fac Cexane 0,4 incepand cu primul trimestru. Am avut o doamna doctor foarte buna cu care mi-as dori sa nasc si al doilea copil. O persoana calda care vorbeste bland si care s-a implicat foarte mult.

Conditiile de spitalizare au fost ok.

Cand a venit ziua sa nasc la ora 11 m-a luat doamna doctor. M-am suit pe masa, mi s-a facut anestezie epidurala, dupa care nu am mai simtit nimic. Stateam pe masa de operatie si ma gandeam cand se apuca sa ma taie. Doctoritele vorbeau si isi faceau treaba.

Eu credeam ca ma pregatesc cand deodata aud un planset de bebelus. Am crezut ca a mai nascut cineva. Dar neonatoloaga a venit la capul meu cu o fetita frumoasa de 3450 grame si 50 cm, cu ochii larg deschisi, sa o pup.

In momentul ala mi-am dat seama ca de fapt eu deja nascusem, ca sunt deja mama si ca acesta e bebelusul meu. Doctoritele m-au cusut inapoi apoi m-au dus la reanimare.

Totul a durat 45 minute si a fost foarte usor. Refacerea a fost destul de rapida si acum suntem foarte bine.

Va recomand doctorita Alice Negru.

(Mihaela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste