MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Am ramas insarcinata in anul 2009, din intamplare :) Dar aveam deja 4 ani de casnicie, eram aranjati si nici prin cap nu ne-a trecut ca am fi putut renunta la bebe. Doamna doctor care mi-a supravegheat nasterea a fost doamna Dumitrache Deniz.


Pe tot parcursul sarcinii nu au fost probleme majore. Eu mi-am dorit sa nasc natural. Foarte mult.

Doamna doctor a fost mereu draguta si binedispusa. Problema e ca mi s-a parut putin cam superficiala. Adica bine intentionata, genul care iti spune o vorba buna, dar nu foarte atenta la detalii.

Ulterior mi-am dat seama ca nu facusem toate analizele care se fac pe parcursul sarcinii si ca celelalte mamici se vedeau mai des cu medicii lor. In fine..

Ce m-a deranjat cel mai tare - faptul ca numai cu 2-3 saptamani inainte de nastere, cand deja eram setata ca voi naste natural cu dansa si imi planificasem si eu toate detaliile,a inceput o presiune subtila sa nasc prin cezariana cu programare.

Usor, usor, desi nu am avut indicatie a trebuit sa las garda jos si sa fac asa. Slava Domnului ca totul a decurs bine, nu au fost probleme iar la operatie doamna doctor a fost la inaltime.

In Spital insa nu mi-a placut deloc, caracterul infect al personalului probabil frustrat de prost platit, lasa muuult de dorit.

Au facut ca trenul, au tipat la mine, care eram o biata gravida terorizata de frica sa ma imbrac cu camasa lor de noapte in timp ce asteptam sa merg lapreoperator (puteau sa explice frumos). O janghina de camasa cu stampile pe ea, cu rupturi si cu pete de sange.

In timp ce ma carau inapoi in salon, radeau si vorbeau cu precipitatii deasupra targii, ba chiar au pus si ceva pe picioarele mele, noroc ca eram ametita de la anestezie si oricum avusesem rahia.

Pe bebelin mi l-am vazut abia dupa 48 de ore, fara un motiv intemeiat, timp in carea fost hranit cu formula.

In fine,pacat ca astfel de momente frumoase sunt stricate de astfeld e momente urate. Daca as naste din nou as alege fara sa clipesc un spital privat. O data traim pe planeta asta, si poate multe dintre noi nu vom da nastere de mai multe, ori, de ce sa fii tratata ca un caine pe banii tai? Sa nu credeti ca nu am dat daca am nascut la stat. Cu totul m-a dus la 3000 lei.

Dar noi sa fim sanatosi! Flavius e asa o scumpete ca am uitat de toate cele urate de la nastere!

Va pup si va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi!

(Clara, Tulcea)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste