MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut cu domnul doctor Gheorman Valeriu. Este un medic foarte bun, bine pregatit din punct de vedere profesional, tot respectul pentru doctor si toata jena pentru asistente, infirmiere si neonatolog, nu m-au lasat pana nu a venit sotul ca sa se "descurce" cu ei.


Am nascut cu doua saptamani mai inainte de vreme, aveam placenta praevia accreta si a fost nevoit ca domul doctor sa il scoata pe print, avea 2,4 kg, acum are 3 ani 2 luni si 15 kg si este perfect normal.

Am nascut prin cezariana,fara complicatii dupa nastere, am ramas in plus 5 zile sa tina sub control posibila infectie.

Piciul nu a mancat 1-2 zile si ajunsese la 2kg. Am ramas gravida dupa 10 ani de casnicie si 2 FIV-uri la Bucuresti (fara rezultat, am ramas gravida natural la 1 an dupa ce nu mai aveam nici un ban ) care m-au costat 8 000 euro, asa ca inca cei 800 de euro imprumutati si cheltuiti la Craiova nu mai inseamna nimic pe langa printul de il am acasa.

(Mari, Craiova)

Louis

30.12 p1

dupa baie

Niko razandNota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste