MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea incepe pe 22.05.2007.Am nascut prin operatie de cezariana, pentru ca bebe nu vroia sa coboare. Doamna Doctor fusese de garda si era acasa. Cand am sunat-o a venit intr-un suflet, m-a imbratisat ca pe o prietena si dupa consult m-a intrebat daca sunt de acord cu cezariana.

Totul a decurs foarte bine. Asistenta a stat tot timpul langa mine, mi-am vazut fetita imediat, si dupa operatie doamna doctor m-a lasat in grija unei asistente (fara sa cotizez cu nimic). Mi-a dat numarul de telefon si de fiecare data cand aveam nevoie de ceva, sunam si gata venea.

Am stat in spital o saptamana (fetita a avut icter) si copilul mi-a fost verificat zilnic de pediatru, spalat la 2 zile (cred), s-a tinut curs de ingrijire a noilor nascuti, si ingrijirea noastra (a mamicilor).

Oricat de bine s-au purtat cu mine dorinta mea era sa plec acasa la mine, dar am stat cat a fost nevoie. Am fost incurajata de doamna doctor si de asistenta....o sa pleci cat mai repede.

Precizez ca, cu o luna inainte de a naste o vecina mi-a povestit experienta ei...una total opusa mie (din pacate).

I-am facut gauri in urechi (pentru cercei) si dupa o saptamana am plecat acasa. Nu mi-au fost ceruti bani, iar eu am dat cat am considerat, cui am considerat, doar dupa ce am vazut cum de comporta.

Doamna Doctor m-a supravegheat indeaproape toata sarcina, cu mult devotament.

(Stela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste