MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Am nascut in 2010 prin cezariana la Medlife cu D-na doctor Dincaref Luiza care este o draguta si s-a comportat superprofi de cand am intrat sub observatia dansei. Mi-o recomandase o prietena care nascuse la stat cu ea. Mie mi-a facut programare in saptamana 40 de sarcina, totul mersese f bine pana atunci. Am mers dimineata la ora 8, m-am cazat in regim single, conditii super ok, personal si profi si cu bun simt.

Mi-au facut un test de stres, apoi mi s-a spus sa astept in camera la tv. De emotii a trebuit sa merg la baie, apoi mi-am mai facut un dus ca ma luase cu toate transpiratiile si am avut timp sa vad si o emisiune la tv. Apare asistenta pe la 10 si ma invita in preoperator. Acolo doua asistente dragute pun branula. Apoi am intrat in sala de operatie. Anestezie rahia, cu anestezie :)

Ei bine da, ca sa nu simt anestezia, mi-a facut o mica anestezie. Apoi m-am intins pe masa si a inceput operatia. Dupa 5 min m-am intalnit cu bebe de 3300 kg, fetita scumpa si frumoasa. Apoi am adormit. M-am trezit la terapie unde am stat pana la 8 a doua zi. Am avut voie cu telefon, reviste, casti etc. Apoi inca 2 zile la rezerva cu bebe la discretie. Totul a fost perfect, nota 20!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste