Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna, ma numesc Lorena si am nascut la o maternitate privata acum 2 ani o fetita sanatoasa de nota 10 prin operatie cezariana.

Fetita mea, s-a nascut la maternitatea din clinica President.

Ca impresie post nastere, sunt foarte recunoscatoare personalului de acolo incepand de la medic pana la asistente ca totul a decurs perfect si ca recuperearea mea a fost rapida si fara dureri.

A fost dificl ca orice nastere, dar incomensurabil mai bine in comparatie cu prima nastere pe care am avut-o acum 6 ani la stat!

Recomand din toata inima clinica privata President, in special pe dr Dance Laura care mi-a urmarit sarcina si mi-a facut operatia de cezariana. A fost mereu atenta, a pus suflet la fiecare discutie, comunicativa si grijulie asa ca am fost mereu stapana pe mine si de la fiecare vizita am plecat mai curajoasa si mai optimista.

Cei de la clinica mi-au pus la dispozitie tot ceea ce era nevoie asa ca nu m-am internat cu bagaj, doar cu buletinul. Nu am dat absolut nici o spaga, nici o atentie, iar eu si fata am avut tot ce am dorit si a fost nevoie.

In total am stat internata 3 nopti, 4 zile si am revenit la control la 4 saptamani. Cusatura a fost facuta intraderm asa ca nu a fost nevoie sa-mi fie scoase firele, iar acum arata perfect, abia se vede.

De burtica am scapat in 6 luni, cu ceva abdomene si regim, dar bine ca s-a dus.

Va doresc tuturor sarcina usoara, nastere la fel si daca aveti posibilitatea nasteti la privat ca merita fiecare banut!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste