Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Imi aduc si astăzi aminte cu aceleasi emotii ziua in care de abia m am miscat cu taxiul spre Spitalul Judetean Bacău pentru ca aveam o burta imensa ..si eu asa de mică ..doar 1,62 înăltime .

In ultimele luni am luat in greutate foarte mult. ...de la 45 kg am ajuns la 65 de kilograme inainte de a intra in operatia de cezariana .

Doamna doctor foarte draguta ,doctor Iosub Veronica a considerat ca trebuie sa fac cezariana ptr ca eram speriata de o sarcina normala si copilul era destul de bine dezvoltat si mare,dar si lung.Inainte de a pasi pe masa de operatie nu am avut timp decât sa semnez acele acte necesare ....ca sunt de acord si ca nu am probleme de sanatate ,alergii etc.

Auzeam in jurul meu cum gemeau saracutele viitoare mame ...care dădeau nastere normal pruncilor.Am îmbrăcat halatul ...am trecut in sala de operatie pe masa fără sa am timp sa privesc in jur ...cum e .

Am purtat o scurta discutie cu anestezista ...foarte draguta deasemeni si ea ,cu asistentele ...si gata anestezia si a făcut efectul ..Am adormit si cand m am trezit ...liniste profunda in jurul meu ...ametita total ,imi scăpam capul pe spate ,nu mi puteam controla corpul ...toti cu flori in jurul meu ..eram fericita mămică a unui baietel de 4 kg .

Toate bune si frumoase insa daca as putea sa dau timpul înapoi ...nu am mai face o alta operatie cezariana ..foarte grea mi s a părut recuperarea ...in spital nimeni nu te ajuta sa te ridici ,te forteaza sa mergi la Spalaturi chiar daca nu aveai puterea ,am făcut si o mastoza fibrochistica ptr ca nu mi a supt copilul de la ambii sâni .

Personalul din spital se purta foarte rece ...nu stiu acum cum sunt conditiile ..insa atunci ...acum 11 ani (pe 24 Octombrie se împlinesc )toată lumea era grabita si rece ...mult prea concentrata pe cati bani asezi in buzunar sa te anunte cand iti plinge bebelul care era asezat intr un salon mai îndepărtat de camera mamicilor.

Conditiile igienice erau de mizerie atunci ..ti era teama sa faci un dus ptr a nu lua vreo boala .Din nefericire dupa aceasta nastere am rămas cu probleme hematologice care nu stie nici un doctor sa mi le trateze ...leucopenie si trombocitopenie ...,chisturi la sâni ,dureri de spate ...deci fetelor viitoare mamici inainte de a alege sa nasteti prin cezariana ...mai ganditi-va si la urmărire ei .

Doamna doctor Iosub Veronica a fost foarte aproape de mine ..atât inainte de nastere cat si mult timp dupa nastere ....noroc cu dansa ca am trecut mai usor prin toate problemele .

Astept ca sistemul nostru de sanatate sa fie mult imbunatatit si va doresc tuturor femeilor ...mamici sau viitoare mamici multă sanatate ..cu drag ..

(Carmen M. ,Bacău)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste