Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Urmaresc site-ul dvs si am decis sa va impartasesc experienta mea ca mamica. Am nascut pe data de 09.03.2015 o fetita perfect sanatoasa, cantarea 2200 de grame si avea 46 de cm. Micuta, firava dar cu ambitie si vointa sa se faca mare.

Am nascut prin cezariana, m-au anesteziat, m-au taiat, au scos bubulina si incep sa aud o conversatie soptita intre medicul meu ginecolog si asistenta de la ATI care ma supraveghea.

Ii spunea: "Doamna doctor...tensiunea...", doamna doctor: "Stiu, incerc acum sa...", asistenta: " Doamna doctor...tensiunea, vreti sa...", doamna doctor: "Nu draga, e ok, am reusit sa clampez, a taiat un vas din greseala".

Nu stiu daca pierderea de sange sau ce am auzit de la doamna doctor mi-au dat starea aceea, dar am simtit instant ca ametesc si ca lesin, nu s-a intamplat, din fericire, dar stiu ca tot ce am facut pana s-a terminat operatia a fost sa ma rog sa ma dau jos dupa aceea masa intreaga. Asa a fost, totul a fost bine in final, acum sunt mamica fericita a unei fetite superbe.

Nu stiu cator mame li s-a mai intamplat asta pe masa de operatie, dar am scapat la mustata.

Seara buna!

(Alina, Calarasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!