Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Lotus din Ploiesti cu doamna doctor Boiangiu Andreea

Ma numesc Marilena si pe 20.10.2020 am adus pe lume cel mai frumos baietel, Matei – dar de la Dumnezeu! Am nascut prin cezariana, la Spitalul Lotus din Ploiesti, la ora 16.31, cu doamna doctor Boiangiu Andreea. Dansa mi-a urmarit de la inceput sarcina si o recomand cu caldura. Gingasa, atenta si foarte devotata pacientelor.

Bebe de nota 10, 3270 grame si 50 cm. Nasterea a fost mai usoara decât credeam. La fel si recuperarea. Am fost extrem de bine ingrijiti si eu si bebe. Mi s-au administrat calmante si am avut inclus tot ce am avut nevoie.

De acasa am luat doar un rucsacel cu cateva cosmetice, actele si portofelul. Am stat la terapie 6 ore, apoi la salon. A doua zi m-am ridicat si am mers fara mari dificultati. M-am recuperat usor. Acum, la o luna, sunt recuperata 100%. Ma misc usor. Nu mai am niciun fel de dureri.

Am alaptat din primele 2 ore. Mi-a fost adus bebelusul la terapie pentru alaptare. Personalul medical s-a ocupat sa ne faca poze si sa filmeze evenimentele cele mai importante pentru a le avea ca amintire.

Recomand din inima spitalul Lotus si toată echipa de acolo, si pe doamna doctor Boiangiu Andreea. Experienta mea a fost una superba. Am fost ajutata, consiliata si tratata foarte bine. Am stat 3 zile in spital si desi nu am putut primi vizite din cauza pandemiei, nu m-am simtit niciodata singura si neajutorata.

Sarcina usoara si nastere usoara dragi mamici si multa sanatate!

(Marilena, Buzau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 23 Noiembrie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Andreea Boiangiu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Nastere prin cezariana, la Maternitatea Euromaterna din Constanta, cu domnul doctor Zisu Andrei Nicolae

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook