Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Sunt nascuta in 15.11.1976. In anul 2008 am ales Spitalul Universitar din Bucuresti, ca doctor l-am avut pe domnul Cristian Peteu, un om dedicat meseriei, un om cu un suflet mare. Am nascut noaptea in jurul orei 24, un baietel sanatos si minunat, de 49 cm si 3350 grame.

La 2 ani dupa ce praslea si inima noastra a venit in casa, m-am imbolnavit - un carcinom mamar. Au urmat anii de chin si durere, operatie, chimioterapie, iar operatie, radioterapie, hormonoterapie, investigatii, acestea toate au durat pana in 2016 cand am terminat toata schema de tratament.

In 2017 in urma unui examen Papanicolau ceva nu a iesit bine, iar in Ianuarie 2018 am facut un chiuretaj biopsic, rezultatul a fost bun, dar ce sa vezi, am aflat ca sunt insarcinata. A fost un soc, sarcina exista si la momentul chiuretajului, dar Praslea 2 nu stiu cum a avut noroc, si am mers iar la domnul doctor Cristian Peteu, pentru a lua cea mai buna decizie.

Au urmat investigatii - dublu test-ul ne-a dat sindrom Down, a urmat o biopsie de vilozitati facuta la clinica Fetal Care si proba dusa la citogenomic center pentru analiza unde s-a depistat un sindrom Burnside Butler, doctorita de la centru care a incercat sa ne lamureasca, citea de pe Google si imi spunea mereu ce probleme pot aparea ca cel mai indicat este sa renunt, nu prea stia de acest sindrom, dar se lega de alte afectiuni. In schimb, o domnisoara din laborator care prelucra testele, foarte draguta si foarte informata, ne-a explicat cum sunt aceste microdeletii. Dupa discutii laboratorul a testat si baiatul cel mare pe cheltuiala lor, testele lui au iesit bune.
Viziteaza Targul ONLINE Mami si Bebe!
Vouchere, Reduceri, Cadouri pentru gravide, mamici si copii, la un click distanta.
Teama, frica de alte investigatii, am fost ajutati de Asociatia Noi pentru Ei, doctor Adrian Trifa si doctor Diana Miclea pentru teste genetice, in urma carora am depistat ca si noi parintii avem aceasta microdeletie si ne-au recomandat repetarea analizei prin aminocenteza, era posibil ca proba sa fi fost contaminata si bebe sa nu aiba nimic, deoarece cel mare nu are aceasta microdeletie, dar am refuzat.

Mesaje peste mesaje, peste tot inclusiv la doctor Butler din SUA care ne-a spus ca acesta este un sindrom in cercetare si ca unii pot fi afectati altii nu, depinde. Am gandit ca dupa toate necazurile, Dumnezeu va avea grija de noi.

Ziua cea mare a sosit 3 Octombrie 2018, acelasi Spital Universitar acelasi doctor minunat Cristian Peteu, nastere prin cezariana, urmata de histerectomie totala. Bebe 51 cm, 3850 grame.

Domnul doctor a fost foarte atent, operatia nu a fost cusuta, a lipit, nu am avut nici o problema, nici nu se cunoaste taietura, asistentele putin acre dar mai intalneai si dragute, pentru mine cel mai important era bine si am trecut peste restul.

O doamna de la Neonatologie mai in varsta, venea cu copiii si era foarte draguta cu noi, ne explica cum sa alaptam, in schimb la externare doctorita de la copii nu a fost prea amabila, avea asteptari.

Desi eu am masectomie unilaterala, bebe de cum l-am pus la san a inceput sa pape. Durerile au fost destul de intense dar mogaldeata imi alina sufletul. Multumesc lui Dumnezeu si doctorului Cristian Peteu, doctorului Parviz Rozadoust pentru imagistica, doctoritei Adela Serbanescu pentru imagistica, doctorului Adrian Trifa si doctoritei Diana Miclea pentru genetica dar si doctoritei Oncolog Carmen Branzan pentru sustinere, fara ei nu as fi reusit.

Piticul are 1 an si 10 luni, este perfect sanatos.

(Aura, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!