Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numele meu este Madalina si doresc sa va impartasesc experienta nasterii in Maternitatea Arcadia Iasi. Sarcina mea a fost monitorizata inca din saptamana patru la Bacau, de catre doctorita Acsinte Oana in cadrul Regina Maria, dar o data cu venirea pandemiei ,,doamna doctor a dat bir cu fugitii", intrand in concediu si asa am ajuns in plina pandemie si cu o sarcina destul de avansata, 23 de saptamani, la Iasi la doamna doctor Cacicovschi Cristina.

Am nascut acum doua saptamani prin cezariana programata, lucru pe care il regret, recuperarea a fost destul de grea.

In sala de nasteri totul a fost la superlativ atat doamna doctor Cacicovschi, atat medicul anestezist cat si restul personalului. Am ramas trei ore la ATI si aici am fost bine ingrijita, am primit calmante si apa la cerere, am fost invelita si intrebata din 30 in 30 de minute cum ma simt.

Dupa cele trei ore am ajuns in salon unde desi ar fi trebuit sa am parte de odihna nu am reusit din cauza colegei de salon, ca si sfat cine alege sa nasca la Arcadia ar fi bine sa-si ia o rezerva singura. Bebelusul ne-a fost adus in salon dar nu a stat mult deoarece nu-l putea ingriji si a dezvoltat si o forma de icter destul de sever.
Viziteaza Targul ONLINE Mami si Bebe!
Vouchere, Reduceri, Cadouri pentru gravide, mamici si copii, la un click distanta.
Pe parcul sederii acolo am primit vizita unui Psiholog, as fi apreciat daca as fi fost vizitata de un consultant in alaptare. Am primit calmante si ingrijiri foarte bune. Am participat la baia bebelusului.

In fiecare seara eram intrebata daca doresc ca bebelusul sa doarma cu mine sau sa mearga in spatiul special amenjat pentru ei. Peste zi mentionez ca bebelusul statea cu noi in salon.

Un mare plus medicilor din cadrul clinicii pentru grija si interesul fata de pacienti, un mare minus infirmierelor care uita ce atributiuni au si ca esti intr-o clinica privata si se comporta urat, uitand sa faca curatenia zilnica elementara.

De cele mai multe ori si un mare minus personalului de la Receptia spitalului, am fost intampinata cu o maxima aroganta si superioritate. Mancarea servita a fost buna, nu ne-au lipsit produsele de ingrijire pentu noi mamele dar nici pentru bebelusi.

Va recomand nasterea la Arcadia strict din punct de vedere al implicarii medicilor!

(Madalina, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!