Nastere prin operatie de cezariana, la Maternitatea Bucur

Va scriu in momentul in care fetita mea este bolnava si din pacate am lasat-o pe telefon. Este singurul moment cand ma urasc sa pot face asta. Si singurul moment pe care il urasc, de la nastere.

N-am stiut ca meseria de mamica implica si cunoasterea meseriei de doctor. Da, daca as fi stiut, poate as fi invatat sa devin doctor, m-ar fi ajutat foarte mult in meseria de mama.

Totul a decurs destul de bine, am nascut la Maternitatea Bucur – am ales-o deoarece nasa mea nascuse acolo. Investigatiile de baza si ecografiile le-am facut la Regina Maria, cezariana a decurs destul de ok, ca orice operatie programata.

Am apelat la aceasta procedura deoarece fata nu statea intr-o pozitie corespunzatoar. Pentru mine, a fost o decizie buna, deoarece frica de nastere a existat de la nasterea mea de fapt.

Nu pot sa spun ca nu am simtit acel sentiment de „coruptie”, fiind obligata, sa zic asa, sa las cate 10 lei asitentelor pentru ca erau prea dragute si ce a mai fost pe acolo, la operatie.

Nu m-am asteptat sa fie atat de frumos sa devin mamica, bucuria nasterii l-a tulburat si „miscat” chiar si pe taticul doritor de „baietel”.

Personalul medical a fost ok, zic eu, pentru un spital de stat. Conditiile ok, am avut camera in care am stat sinura. Fata s-a nascut sanatosa, mancacioasa, insa ne mai confruntam si acum la 5 ani cu mucisori, raceli.

Aceasta este experienta mea in mare, as putea povesti o vesnicie, insa , repet, cand fac asta fata nu are atentie, ceea ce este un minus pentru amandoua. Suntem foarte unite, prietene nedespartite. Va pup!

(Ionela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 12 Martie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Maternitatea Bucur

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Filantropia din Bucuresti, cu doctorul Radu Botezatu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook