Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Imi fac curaj sa povestesc despre nasterea baietelului meu la Maternitatea din Ploiesti. Vineri 2 Noiembrie 2018 baietelul meu nu dadea nici un semn sa vina prea curand pe lume, chiar daca aveam 40 saptamani si 3 zile.

Doamna Doctor Vasiloiu Raluca ma cheama la maternitate pentru monitorizare, testul non stres, observand ca nu am contractii, nu am pierdut dopul gelatinos si termenul trecea, am luat decizia sa intru in sala de operatie pentru cezariana.

Era 10:25, baietelul meu a venit pe lume, i-am auzit primul planset, a primit nota 9, avea 3 700 grame. Vineri si Sambata bebelusul a fost dus la normopenderali, pentru ca era in grafic cu greutatea si nu avea probleme de sanatate.

Totul roz si frumos, am iesit de la Reanimare Duminica dimineata, iar instinctul meu de mama imi spunea sa merg cat mai repede la el, ca ceva nu este in regula.

Am mers sus la etaj 6 la normoponderali unde stiam de la sot si parinti ca este el cazat. Am asteptat acolo, vine o asistenta si ne spune sa o asteptam pe doamna doctor ca trebuie sa vorbim.

A venit Doamna Doctor Goldis Mihaela si ne spune ca bebelusul este la terapie intensiva... s-a prabusit cerul cu mine pentru ca eu am nascut un copil sanatos, iar in sarcina nu am avut nici o problema, nici macar nu au avut bunul simt sa ma anunte ca are probleme. L-am vazut...era cu perfuzia in cap si in coltul gurii avea punctulete rosii.

Mi-au spus ca l-au mutat pentru ca vomita in jet, iar voma arata ca un zat de cafea. Nu am primit nici o lamurire de ce vomita, eu banuiesc ca laptele praf cu care erau indopati nu ii pria deloc.

Cand m-am intors in Salon plansa si cu moralul la pamant... o asistenta trecuta de a doua tinerete ma cearta ca de ce am plecat sa imi vad copilul. Asa au trecut 5 zile, la fiecare program de alaptat ma duceam la el, si plangeam langa incubatorul lui ca nu il pot alapta si nici macar sa il iau in brate, 5 zile in care el era alimentat cu vitamine si antibiotic, el scadea in greutate iar doamna doctor m-a indrumat sa ma mulg manual si 10-20 ml de lapte sa primeasca de la mine sa vedem cum reactioneaza.

Abia dupa 9 zile in care ii tot faceau analize am putut sa il alaptez, sa il iau in brate. Am fost internati in total 11 zile. Au fost cele mai grele zile din viata mea, nu am mai simtit durerile post-operatorii, nu am mai luat in seama nici gandacii din camere sau infectia din bai. In ultima zi eram fericita ca plecam acasa. A trecut 1 an si 3 luni dar de fiecare data cand imi amintesc ma trec fiorii si am un nod in gat.

A doua sarcina cu siguranta nu o sa mai merg acolo.

(Alina, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!