Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
In ianuarie 2019 am aflat ca o sa avem un bebelus. Un bebelus adus de Mos Craciun. Fiind la prima sarcina am decis din start ca trebuie sa aiba grija de noi un medic foarte bun.

Astfel am decis ca voi naste la Maternitatea Sanconfind din Poiana Câmpina, judetul Prahova, cu doamna doctor Dumitrescu Oana Roxana.

Sarcina a fost una cu destul de multe probleme (rezultat fals pozitiv la dublu test cu risc foarte crescut de Sindromul Down, risc de nastere prematura, probleme cu tensiunea in trimestrul 3), dar doamna doctor a stiut sa ne sfatuiasca si sa ne incurajeze de fiecare data. Comunicarea cu dumneaei in clipele de stres maxim a fost extraordinara si intotdeauna ne-a recomandat solutiile cele mai bune.

Din cauza problemelor cu tensiunea m-a sfatuit sa nasc prin cezariana, ceea ce s-a si intamplat pe data de 16 septembrie 2019, cand am nascut un baietel perfect sanatos.

Pe durata internarii am fost extraordinar de bine ingrijiti (atat eu, cat si bebelusul), personalul fiind foarte amabil, iar conditiile sunt la standarde europene.

Cu siguranta urmatoarea sarcina va fi urmarita tot de doamna doctor, iar nasterea va avea loc tot la Sanconfind.

(Bianca, Campina)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!