Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Oana si am 34 de ani. Pe 7 septembrie 2019 am devenit, pentru a doua oara, mama. Prima experienta nu a fost foarte placuta, deoarece am nascut intr-un spital de stat, prin cezariana, fara a fi intrebata cum doresc sa mi se faca anestezia.

M-am trezit foarte greu dupa operatie, iar bebelusul l-am vazut abia a doua zi.

In schimb, cea de-a doua nastere a avut loc la Spitalul Lotus Ploiesti si a fost o experienta foarte placuta, alaturi de doamna doctor Boiangiu Andreea. Relatia cu medicii si cu personalul spitalului s-a bazat pe comunicare. Mi s-a explicat ce urma sa mi se intample, am fost informata pana la cele mai mici detalii.

Am nascut prin cezariana, nu am simtit nimic altceva decat o mana care imi tinea strans mana si care m-a incurajat pe tot parcursul operatiei.

Pe bebe l-am auzit imediat, primind felicitari pentru minunea ce tocmai venise pe lume. Mi l-au pus pe piept si ne-au lasat sa ne cunoastem.

Din partea doamnei doctor am simtit implicare, devotament, emotie...

Zilele petrecute in spital au decurs mult peste asteptari, cu zambete si incurajari din partea intregului personal.

Multumesc echipei Lotus Ploiesti!

(Oana, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!