Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Universitar de Urgenta, din Bucuresti

As dori sa va impartasesc si eu experienta nasterii fetitei mele. Intr-o dupa-amiaza de Vineri au inceput mici contractii. Le-am monitorizat pana la 10 seara, insa acestea erau neregulate. Doamna doctor care mi-a monitorizat sarcina, Doctor Eddan Visan Lucica, dupa parerea mea, un doctor excelent, m-a chemat la spital, in cele din urma sa ma internez.

De la camera de garda m-au dus la etajul 5, la blocul de nasteri, si m-au pus la monitor direct intr-o sala de nasteri unde m-au lasat singura moasele de acolo, si-au spus ca o sa vina dupa o ora jumatate sa ma verifice, deoarece aveam dilatatie doar 2 cm.

Contractiile erau inca suportabile, dar din ce in ce mai intense, iar eu nu ma dilatam deloc. La ora 4 a.m. mi s-a rupt apa. A trebuit sa ma duc cu apa curgand din mine pe hol pana la camera moasei, pe care am deranjat-o de pe canapeaua pe care atipise sa ii spun cele intamplate. Imi spune sa ma duc in sala inapoi ca vine si ma verifica!

Eu tot dilatatie de 2 cm aveam. Am suportat contractii extrem de dureroase, fara nici un calmant (mi s-a spus dinainte ca ei nu fac epidurala) pana la 6 dimineata cand imi amortisera mainile si fata.

Atunci am decis sa fac cezariana, dar s-a putut doar o ora mai tarziu. Am intrat in operatie, care a decurs foarte bine, nu am simtit nimic, insa eram extenuta si nu imi mai doream decat sa dorm. Mi-a pierit somnul cand am auzit ca fetita mea plangea!

Sotul ma astepta la usa salii de operatie, fericit dupa ce vazuse bebelina. El a stat toata noaptea in masina, in parcare.

Am stat la post operator pana a doua zi de dimineata unde nu am nimic de spus, am fost ingrijita si mi-au dat calmante pana noaptea tarziu. Mi-au adus fata sa o alaptez, m-au invațat cum, fara sa ofer vreo atentie.

A doua zi, m-au mutat in salon impreuna cu bebe. Seara a venit aststenta sa ii faca baie, totul a fost bine. Concluzie: nu as mai naste natural in spitalul acela niciodata. Prin cezariana inca de 10 ori!

(Marinela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 26 Ianuarie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Lucica Eddan Visan | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala, la Maternitatea Panait Sarbu (Giulesti), cu domnul doctor Tarek, in timpul pandemiei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook