MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Cosmina, am 27 de ani si pe 14 octombrie 2019 am nascut o fetita de 3360 grame si 48 cm, nasterea fiind prin cezariana.

Imi aduc aminte ca inca de la 4 luni am simtit ca trebuie sa fac cezariana, am simtit ca nu sunt pregatita pentru o nastere naturala si nu regret nimic.

Am nascut la Spitalul Lotus din Ploiesti cu domnul doctor Ciorascu Mihai si am fost super multumita de serviciile oferite de spital, fiind unul privat, iar domnul doctor a fost peste asteptari.

Sunt multumita ca am ales sistemul privat, nu m-am gandit nici o secunda daca s-ar intampla ceva cu mine sau cu fata pe timpul operatie, am avut incredere si in spital, dar si in domnul doctor si asa a venit pe lume Kataleya Maria.

Am avut emotii mari in ziua operatiei, chiar am facut un atac de panica fix dupa ce am fost taiata, cred ca de emotii si fiind prima operatie din viata mea, nu stiam ce inseamna o anestezie sau o perfuzie.

Dar asistenta si anestezistul au fost foarte vigilenti si au avut grija, oferindu-mi apa si mai ales suport moral, ceea ce este important. Mi-am revenit repede dupa operatie (dupa o saptamana dadeam cu aspiratorul prin casa), primele doua zile au fost grele, nu te pregateste nimeni pentru ce urmeaza, ce dureri simti si cat de greu iti este sa mananci sau sa te ridici macar in fund, nu din pat.

Asistentele din spital au avut mare grija de mine si mai ales de fetita mea si am putut sa ma odihnesc si mi-am revenit repede. Totul este bine in continuare, pana in azi, cand au trecut 3 luni de la nastere.

Multumesc spitalului Lotus, asistentelor si domnului doctor pentru tot suportul oferit. Pentru mine, cezariana si nasterea la un spital privat a fost un lucru bun si nu regret nimic.

(Cosmina, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!