Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Acum 2 ani și 4 luni am adus pe lume un pitic voinic. Am urmat toata sarcina cu doamna doctor Parvan Angelica. Totul a decurs ok si eu imi doream foarte mult sa nasc normal, nu concepeam o cezariana.

Toate bune si frumoase.... pana in ultima clipa speram si eu si doamna doctor ca o sa fie nastere normala.

A venit timpul sa nasc...aveam dureri, aveam stari de rau, dar dilatatie 0 si am stat si am tot sperat pana cand doamna doctor a luat decizia ca nu se mai poate astepta si m-a bagat de urgenta in sala de operatii.

Doamne, tin minte si acum ce frica imi era si ce mai plangeam...am plans asa mult incat m-au anesteziat plangand. Cand m-am trezit in salonul de terapie intensiva, domnul anestezist era langa mine, a stat cu mine pana mi-am revenit si apoi a venit doamna doctor si mi-a dat vestea: nascusem un baietel de 4 kg si 300 grame si 54 de cm si il laudau toate doamnele asistente ca nu au mai vazut de mult asa un copil curat si frumos.

Am nascut la Spitalul Judetean Teleorman, in data de 25 august 2017. Acum voinicul meu are 2 anisori si 4 luni si sunt mandra ca am o frumusete de baiat.

(Doina, Teleorman)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!