Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Ma numesc VIORICA ,am avut probleme de sanatate care nu mi-au permis sa nasc decit prin cezariana. Dar sentimentul de a fi mamica si dorinta de a vedea dragostea implinita total mi-au dat forta si tarie de caracter. Am fost monitorizata pe toata durata sarcinii, de Dr. Ludosan MEDIC GINECOLOG ALBA- IULIA, de la primele analize +ecografii, sfaturi care au fost la inceput mai mult descurajatoare ,din cauza problemelor mele medicale.

Exista riscul de a ne pierde pe amindoua sau pe una din noi.Si DUMNEZEU a avut un raspuns clar al rugaciunilor noastre astfel am AVUT NOROC. In timpul sarcinii nu am luat in greutate decit numai 8 kg,in cea de-anoua luna aveam 68kg ,eram pe masa de operatie cu anestezie partiala, i-mi era teama ma rugam ma uitam in tavan dar si speram ,asistenta,anestezistul,in cele din urma vine doctorul ginecolog care i-mi spune -esti pregatita suntem toti alaturi tu sa fi mai tare -apoi ceva mentolat in git am simtit asistenta umbla la branula de pe mina, precum cresteau emotiile si inima batea puternic atunci am simtit mai mult ca oricind ca in mine bat 2 inimi ,doctorul vorbea cu mine,i-mi spunea ca daca trec de asta inseamna ca am avut noroc,dupa deschidere,nu ai lichid... ai un cordon ombilical scurt...ooo ai fost o mamica foarte zgircita... pediatrul a luat fetita mi-a aratat-o am vrut sa-i aud plinsul dar imdiat a inceput un plinset mai mult ca o tuse infundata.,atunci am ramas ametita intr-o cimpie de flori care nu se comparau cu floarea mea nu am avut cuvinte de multumire ,am vut noroc mi-a spus si pediatrul care spune ca totusi a fost mai bine cu cezariana..A fi mamica este darul cel mai de pret pe lume . ( Trimis de Viorica- Alba Iulia)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste