MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Gabriela si am 29 de ani. Am o fetita de 7 ani si din fericire un baietel de 4 saptamani. Aici am vrut sa ajung la baietel, am ramas insarcinata in Martie iar pana la 27 de saptamani totul bine si frumos, intr-o dimineata au inceput sangerarile, fug la spital la Slobozia.

Aici doctorul ce imi urmarea sarcina a constatat ca am colul deschis si ca am placenta praevia marginala si m-au trimis la Maternitatea Polizu, aici dupa multe investigatii mi-au spus ca nu am placenta praevia desi am avut 2 episoade masive de sangerari cu cheaguri, din fericire la un episod mi-au facut Dexa pentru a-i pregati plamanii. Mentionez ca intradevar aveam placenta praevia de 1,5 cm. Doar ca alt medic ce m-a vazut in cele 3 saptamani nu a vazut la ecograf.

Dupa 3 saptamani in spital cu perfuzii intr-o Duminica, 6 octombrie dimineata, mi s-au rupt membranele ora 9, m-au lasat pana la ora 17 pentru ca nu aveam contractii, la aceea ora a venit doctorul de garda si m-a vazut si a decis sa merg in sala de nasteri.

Aici, burtica mi se contracta iar bebelusul meu ramanea fara aer, facea brahicardie, ii scazusera bataile inimii la 50-70 de 3 ori.

Atunci a venit ingerul nostru, doctor Mogos Magdalena care a decis sa imi faca cezariana de urgenta si la 20:05 am nascut un baietel de 1410 grame care respira singur si care a luat nota 7, avand doar 30 de saptamani.

Acum avem aproape o luna si 2060 grame si e foarte bine. Personalul medical din sala de nasteri a fost de exceptie, s-au miscat repede si foarte amabil.

Suntem inca in spital, asteptam sa papam la biberon si sa plecam acasa. Multumesc medicilor de la Maternitatea Polizu, atat ginecologilor dar mai mult neonatologilor.

Veniti cu incredere aici!!! Pupici!

(Gabriela, Ialomita)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste