Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu doctor Mogos Magdalena

Ma numesc Gabriela si am 29 de ani. Am o fetita de 7 ani si din fericire un baietel de 4 saptamani. Aici am vrut sa ajung la baietel, am ramas insarcinata in Martie iar pana la 27 de saptamani totul bine si frumos, intr-o dimineata au inceput sangerarile, fug la spital la Slobozia.

Aici doctorul ce imi urmarea sarcina a constatat ca am colul deschis si ca am placenta praevia marginala si m-au trimis la Maternitatea Polizu, aici dupa multe investigatii mi-au spus ca nu am placenta praevia desi am avut 2 episoade masive de sangerari cu cheaguri, din fericire la un episod mi-au facut Dexa pentru a-i pregati plamanii. Mentionez ca intradevar aveam placenta praevia de 1,5 cm. Doar ca alt medic ce m-a vazut in cele 3 saptamani nu a vazut la ecograf.

Dupa 3 saptamani in spital cu perfuzii intr-o Duminica, 6 octombrie dimineata, mi s-au rupt membranele ora 9, m-au lasat pana la ora 17 pentru ca nu aveam contractii, la aceea ora a venit doctorul de garda si m-a vazut si a decis sa merg in sala de nasteri.

Aici, burtica mi se contracta iar bebelusul meu ramanea fara aer, facea brahicardie, ii scazusera bataile inimii la 50-70 de 3 ori.

Atunci a venit ingerul nostru, doctor Mogos Magdalena care a decis sa imi faca cezariana de urgenta si la 20:05 am nascut un baietel de 1410 grame care respira singur si care a luat nota 7, avand doar 30 de saptamani.

Acum avem aproape o luna si 2060 grame si e foarte bine. Personalul medical din sala de nasteri a fost de exceptie, s-au miscat repede si foarte amabil.

Suntem inca in spital, asteptam sa papam la biberon si sa plecam acasa. Multumesc medicilor de la Maternitatea Polizu, atat ginecologilor dar mai mult neonatologilor.

Veniti cu incredere aici!!! Pupici!

(Gabriela, Ialomita)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 16 Noiembrie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Magdalena Mogos | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu doctor Mogos Magdalena

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook