Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Sanador din Bucuresti, cu domnul doctor Chadi

Pe 15 iulie se implinesc 5 ani de cand am nascut. Imi amintesc si acum perfect noaptea de inainte… eram foarte emotionata si desi imi doream sa dorm, cu gandul ca e ultima noapte de somn linistita, nu reuseam.

La 5 dimineata am plecat spre Sanador, iar la 8:30 aveam deja anestezia locala facuta. La ora 9 am auzit plansul ingerasului meu. O minune de baiat care a primit nota 10, de 50 cm si 3,500 kg. Alexandru Vladimir este numele lui.

Imi amintesc perfect momentul cand cei din spital i-au pus caciulita roz, nemaiavand disponibile bleu si astfel tati s-a panicat cand i-a prezentat copilul.

Nasterea mea a fost prin cezariana. Mi-a fost mult mai bine decat ma asteptam. Au existat dureri dar a 2-a zi m-am dat jos din pat si am inceput sa merg. A 3-a zi deja mergeam fara ajutor. Pentru mine a fost cea mai buna varianta.

Am nascut la Sanador. Nota 10 tuturor, nu am nimic de reprosat. Am avut mici probleme cu tensiunea, dar am fost supravegheata in permanenta de medicii de garda.

Asistentele mi-au aratat cum sa fac baita, cum sa il tin pentru a-l alapta. Am avut tot suportul pe parcursul celor 3 zile.

Recomand din toata inima acest spital si pe domnul Doctor Chadi.

(Oana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 14 Iulie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Chadi Muheidli | Sanador

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Sanador din Bucuresti, cu domnul doctor Chadi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook