MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Imi amintesc cu greu de acea perioada,insa niciodata nu o sa pot uita, dar nici nu as vrea. Pe data de 19.05.2017, am fost chemata la spital pentru a imi face operatia, insa ajunsa acolo, doamna doctor s-a razgandit si am fost trimisa acasa, desi eu nu eram in stare sa ma tot plimb de colo colo. In fine, a trecut si asta, pe 27 am fost din nou chemata, la fel, in zadar, insa de aceasta data m-a oprit in spital.

Mi-a facut analizele, a ascultat inimioara fetitei, a facut tot e ce era necesar, totul fiind perfect. Am stat, am tot asteptat sa imi faca cezariana insa doar asteptam. Pe data de 07.06.2017 am avut contractii foarte mari insa nici un semn, mi s-au facut 2 injectii pentru dilatare fara nici un efect.

A sosit ziua de 08.06.2017, ziua in care doamna doctor era de garda cu domnul doctor seful de sectie, pe la ora 09:30 ma cheama la cabinet pentru consult, la care dansa a spus sa mai asteptam 3 zile si ma opereaza, am spus OK, cum stiti, doar sa fie bine. Cand dau sa ies din cabinet dau nas in nas cu seful de sectie si imi spune ca nu arat bine sa ma urc pe capra la control, la care ii spun "Doar ce m-a consultat doamna doctor"... dansul rastit spune "Vreau sa te vad si eu" ........ Am tacut si l-am lasat sa ma consulte, la care eu fiind pe capra, dansul spune "Pregatiti sala de operatie, intra la operatie acum ".....

Am ramas muta, nu am mai avut putere sa spun nimic. Am mers in sala de operatie, acolo pana mi s-a pus sonda, apoi doamna Anestezist m-a consultat putin, apoi la ora 12:00 am intrat in sala de operatie, la ora 12:45 mi-am vazut minunea, atunci am uitat de tot, am simtit un fior enorm cand am vazut printesa mea, a fost grea vindecarea insa pentru ea repede m-am vindecat, sa ma duca in salon, sa fiu cu fetita mea. Asa a trecut totul, suntem bine, multumim Bunului Dumnezeu si dorim la toata lumea sa fie fericita!

(Cosmina, Valcea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste