Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Ramnicu Valcea, cu doamna doctor Radulescu Mihaela

Imi amintesc cu greu de acea perioada,insa niciodata nu o sa pot uita, dar nici nu as vrea. Pe data de 19.05.2017, am fost chemata la spital pentru a imi face operatia, insa ajunsa acolo, doamna doctor s-a razgandit si am fost trimisa acasa, desi eu nu eram in stare sa ma tot plimb de colo colo. In fine, a trecut si asta, pe 27 am fost din nou chemata, la fel, in zadar, insa de aceasta data m-a oprit in spital.

Mi-a facut analizele, a ascultat inimioara fetitei, a facut tot e ce era necesar, totul fiind perfect. Am stat, am tot asteptat sa imi faca cezariana insa doar asteptam. Pe data de 07.06.2017 am avut contractii foarte mari insa nici un semn, mi s-au facut 2 injectii pentru dilatare fara nici un efect.

A sosit ziua de 08.06.2017, ziua in care doamna doctor era de garda cu domnul doctor seful de sectie, pe la ora 09:30 ma cheama la cabinet pentru consult, la care dansa a spus sa mai asteptam 3 zile si ma opereaza, am spus OK, cum stiti, doar sa fie bine. Cand dau sa ies din cabinet dau nas in nas cu seful de sectie si imi spune ca nu arat bine sa ma urc pe capra la control, la care ii spun „Doar ce m-a consultat doamna doctor”… dansul rastit spune „Vreau sa te vad si eu” …….. Am tacut si l-am lasat sa ma consulte, la care eu fiind pe capra, dansul spune „Pregatiti sala de operatie, intra la operatie acum „…..

Am ramas muta, nu am mai avut putere sa spun nimic. Am mers in sala de operatie, acolo pana mi s-a pus sonda, apoi doamna Anestezist m-a consultat putin, apoi la ora 12:00 am intrat in sala de operatie, la ora 12:45 mi-am vazut minunea, atunci am uitat de tot, am simtit un fior enorm cand am vazut printesa mea, a fost grea vindecarea insa pentru ea repede m-am vindecat, sa ma duca in salon, sa fiu cu fetita mea. Asa a trecut totul, suntem bine, multumim Bunului Dumnezeu si dorim la toata lumea sa fie fericita!

(Cosmina, Valcea)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 17 Iunie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihaela Radulescu | Maternitatea Ramnicu Valcea | Ramnicu Valcea

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Calarasi, cu domnul doctor Ionita Alexandru

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook