MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Daniela, am 25 de ani. In urma cu 3 luni, am nascut un baietel de 4 415 grame si 51 cm prin cezariana la spitalul Cantacuzino din Bucuresti(stat).

Inca imi sunt intiparite in minte acele momente, dinainte de nastere, credeam ca voi naste natural (nu era in planul meu sa nasc prin cezariana) dar datorita faptului ca sarcina era foarte avansata (peste termen - 41 saptamani) si lichidul spre verzui iar bebe destul de maricel si eu micuta, m-au bagat de urgenta in operatie.

Am apucat si cateva ore contractii iar la 12:45 baietelul meu urla cat il tineau plamanii. Am fost un pic marcata de operatie, pentru ca nu stiam cum e, insa a trecut o data cu intalnirea cu bebelusul meu.Nu am nascut cu medicul care mi-a urmarit sarcina (care a fost un domn destul de politicos pe tot parcursul sarcinii si foarte profesionist). Tin sa precizez ca la 27 de saptamani de sarcina am fost internata pentru a face o maturare pulmonara, pentru ca bebe voia sa vina mai devreme, si atunci medicii si asistentele foarte atente si fara sa le dai atentii...

In dimineata zilei de 6 ianuarie mi s-a rupt apa intr-un final (abia asteptam momentul pentru ca bebe acum nu mai voia sa iasa). Toti medicii de acolo au fost foarte draguti cu mine, de la asistente pana la anestezist si infirmiere.

Nu am dat nimic decat cand am considerat ca s-au purtat frumos dar de cele mai multe ori nu primeau. Curat totul si desi au fost dureri mari dupa, doamna doctor cu care am nascut a stiut cum sa faca in asa fel incat sa nu ma doara foarte tare operatia de cate ori ma vedea.

A fost totul foarte bine si eu m-am recuperat repede, iar bebelusul meu era cel mai cunoscut de acolo, fiindca era un mancacios.

Au fost niste momente unice si minunate, nu le voi uita niciodata. Nici cand l-am auzit pentru prima oara, nici cand i-am sarutat obrajorul si s-a lipit de mine, semn ca ma recunostea.

Personalul foarte dragut, ce m-a deranjat a fost ca unele asistente de la neonatologie erau foarte indispuse, dar unele si foarte dragute (desi nu aveam pe bebe in salon imi dadeau voie sa il iau cu mine si sa il tin cat voiam) insa am trecut repede peste, stiind ca acasa vom recupera tot timpul pierdut.

Pentru toate viitoarele mamici care asteapta sa nasca, le sfatuiesc sa se bucure de aceste momente unice, iar pentru cele care au nascut deja, le sfatuiesc sa nu isi doreasca sa creasca foarte repede puii lor, sa se bucure de ei in fiecare zi, cu plansetul dar si cu zambetul lor stirb...

Va multumesc si recomand Spitalul Cantacuzino cu incredere.

(Daniela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste