Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

In noaptea de 3 spre 4 octombrie s-a gandit sa isi faca aparitia,pe la o ora nu prea amabila,pe la 3 :30 noaptea micuta ma anuntat ca vine pe lume.Nu dupa mult timp am plecat spre spital si la ora 7:50 intr-o sambata ploioasa a venit pe lume printr-o operatie de cezariana terminata cu success.

Din cate am inteles de la mama mea,pentru ca eu fusesem anesteziata total,micuta a avut cordonul ombilicat infasurat dupa gat,dar Dl Ghica si Dl Pletea,care pe atunci si el lucra in Spitalul Judetean din Pitesti m-au ajutat sa o aduc pe lume.

Nu am vrut neaparat sa nasc prin cezariana,dar mi s-a spus ca nu pot naste normal,pentru ca nu ma dilatam,de fapt toata lumea imi spusese pana in momentul respectiv,pentru ca sunt scunda,mi sa spus la un moment dat ca persoanele sub 150 cm nu pot naste normal.

Avea 48 centimetri si 2,700 kg.Nu am putut sa o vad decat dupa 2 zile din cauza operatiei,am stat de sambata dimineata pana duminica dimineata la reanimare,unde mi sa parut cea mai dureroasa parte,din cauza saculetilor cu ser fiziologic ce ii aveam pe operatie,iar cand veneau sa imi apese pe burta le trageam de maini cat puteam de durere.

Dar sa trecem peste,amintiri....acum ce conteaza este ca Elina Nicoleta este sanatoasa si tocmai a implinit 5 anisori.Este o domnisorica in toata regula si le multumesc D-lor doctori pentru tot!!!

La Dl Pletea am mers si in continuare si sunt foarte multumita,il recomand cu toata increderea!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste