MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am decis sa impartasesc cu voi povestea mea. Inca de la inceputul sarcinii mi-am dorit sa nasc natural. M-am documentat mult, am vazut videoclipuri, am citit articole si pareri si eram 100% sigura ca va fi ok.

Totul s-a intamplat diferit insa. Vineri 16 martie merg la ultimul control si doctora imi spune ca daca bebe nu vine pana atunci, Luni dimineata sunt la spital pentru a-mi provoca nasterea. Aveam 40 de saptamani implinite.

Duminica seara am pierdut dopul gelatinos si am inceput sa ma agit, nu aveam contractii, totul era ok. Am decis sa merg totusi la spital.

Dupa consultatie mi s-a spus ca bebe inca nu vine, colul era inchis, nu aveam dilatatie, totul era calm. M-au internat oricum, iar a doua zi dimineata m-au dus la sala de nasteri pentru a provoca nasterea.

Au facut injectiile si tot nimic. Ma mai controlau din cand in cand, dar totul era la fel. Se face seara si dupa ce am vazut eu ca toata lumea nastea si pleca pe salon linistita si eu tot acolo eram m-am panicat si am inceput sa plang.

Doctora a venit imediat si "m-a linistit" spunandu-mi ca nu e o problema, mergem la cezariana. Atat mi-a fost. Atunci am impietrit de spaima, din momentul ala tot ce s-a intamplat cu mine este in ceata in mintea mea si acum la 1 an de la nastere.

Vestea ca voi face operatie de cezariana a fost un soc pentru mine. Peste care am trecut cu greu. Acum ne bucuram de un bebe cu o personalitate grozava.

Lucrurile s-au linistit, am inceput sa ma gandesc si la un al doilea bebe pe viitor. M-am impacat greu la inceput cu ideea de operatie.

Vreo 2 saptamani nici nu ma puteam privi in oglinda la locul taieturii. Efectiv plangeam cand ma gandeam la ce mi se intamplase. Aceasta este povestea mea.

O zi frumoasa!

(Geanina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste