MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt Nicoleta, mama unui baietel de 5 ani si a unei printese in varsta de 7 luni. Am nascut la maternitatea noua din Buzau prin operatie de cezariana. Totul a decurs destul de bine. Conditiile sunt de exceptie, nota 10.

Medicii sunt ok iar asistentele destul de dragute si cooperante.

Asadar, in dimineata zilei de 14 aveam foarte foarte mari emotii privind nasterea. M-a consultat doamna doctor, mi-a facut toaleta necesara, apoi am fost preluata de catre medicul anestezist care mi-a povestit despre anestezia ce urma sa o faca.

Recunosc ca circula multeee vorbe cum ca este dureroasa dar nu o simti deloc.
Apoi am fost urcata cu liftul de catre o asistenta catre blocul operator. Acolo am fost intampinata de medici cu zambetul pe buze si bineinteles cu incurajari multeee.

In 5 minute am auzit bebelina plangand. Foarte foarte emotionant, am plans de bucurie.

Recomand cu drag medicii si maternitate din Buzau. Multumim bunului Dumnezeu pentru o experienta placuta fara probleme.

Va pup!

(Nicoleta, Buzau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste