Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut la Spitalul de Urgenta Deva, judetul Hunedoara. Eram planificata pentru cezariana in data de 9.05.2017.

In data de 8.05 la un control de rutina deja aveam contractii. Eram intr-un alt spital si asteptam sa nasc a doua zi, insa bebe nu mai avea rabdare.

Fiind la a doua nastere, prima tot cezariana, mi-a fost recomandata tot cezariana. Doctorul care mi-a urmarit sarcina era de garda la Spitalul de Urgenta Deva. Cand a fost contactat, i s-a explicat ce se intampla si in 5 minute eram in ambulanta.

Abia am reusit sa-mi sun sotul si sa-i spun ca o sa nasc. Am ajuns foarte repede si am intrat in sala de operatie. Totul a decurs foarte bine si la 00:30 am nascut un baietel de 3000 grame si 41 cm.

Alin Iacob este doctorul care mi-a urmarit sarcina si caruia ii multumesc din tot sufletul pentru tot ce a facut. A urmat recuperarea, nu a fost deloc usoara, aveam dureri groaznice de cap, dar cu timpul au trecut.

(Titiana, Deva)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!