Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Eu am nascut o minunatie de baiat, la Maternitatea de Stat Polizu din Bucuresti, in Decembrie 2017. Sarcina mi-a fost urmarita de la bun inceput de Medicul Rezident, la vremea aceea (intre timp si-a luat statutul de doctor), Anca Farta.

Nu am decat cuvinte de lauda la adresa dumneaei. Foarte comunicativa, disponibila tot timpul (am comunicat foarte mult pe whatapp eu fiind la prima sarcina).

Deoarece am facut un diabet gestational a trebuit sa nasc prin cezariana (bebe 4 570 grame) si am fost foarte multumita de toate persoanele implicate in aceasta operatie.

Mentionez ca domnisoara doctor nu a acceptat nicio atentie, deci in afara de obisnuitii 5-10 lei la infirmiere si asistente pentru niste favoruri nu am platit nimic in plus.

La recomandarea mea, o prietena, a nascut tot cu ea pe 29 noiembrie 2018, si a ramas exact la fel de deschisa si ajutatoare.

(Alexandra, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!