MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Va felicit pentru initiativa de a incuraja povestile reale ale mamelor, menite sa informeze si sa ofere o perspectiva reala. Povestea mea e foarte simpla. Am nascut prin cezariana un bebe cu nota 10, si a fost extrem de usor.

Nu am intampinat probleme absolut deloc, nici in timpul interventiei nici la recuperare, asa cum se spune. Am alaptat din prima ora, am trait emotii minunate cand mi l-a adus la cap, tin minte cum plangeam de bucurie in hohote, incat ma intrebau daca ma doare ceva, dar nu, nu m-a durut nimic!

Am pornit pozitiva, sa nasc natural, dar a fost nevoie sa apelam la cezariana pentru ca era eliminat dopul gelationos si contractiile intarziara mult sa apara. Nu m-am opus deloc pentru ca eram pregatita pentru orice.

E foarte important sa fii relaxata si pozitiva. Eu am fost atat de linistita, incat aproape am adormit in lift, cand ma ducea brancadierul sus.

In sala de operatii, medicul, anestezistul si asistentele foarte pregatiti, relaxati si atenti, s-au ocupat inclusiv de atmosfera Nu am simtit nici seringa aceea cu anestezic. Dupa nastere m-au ingrjijit foarte bine, am primit analgezice la timp si a fost totul ok.

Incurajez mamele sa apeleze la aceasta metoda daca simt asta si sa lase deoparte prejudecatile sau marturiile super-negative ale unora. Daca nu sunt preobleme exceptionale, delicate, in sarcina si personalul medical este pregatit, nu are ce sa se intample decat ca in 20 de minute nasti si esti cu bebe in brate, fara sa simti nimic.

Si nu, nu te face mai putin mama, nasterea e nastere. Peste cateva zile se naste bebe 2, sunt convinsa ca va fi la fel de bine!

Cele bune, multumesc!

(Alexandra, Oradea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste