Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Maria, sunt mamica unei fetite de 5 ani. Sunt din Alexandria, un oras mic, cu posibilitati pe masura. La varsta de 21 de ani am ramas insarcinata.

A fost o sarcina dorita, oarecum planificata. Pana la aceasta varsta avusesem 2 alte operatii deci nu ma temeam sau nu stiam de ce sa ma tem. In primele 3 luni de sarcina am aflat mai multe despre starea mea de sanatate fapt ce mi-a impus nasterea prin cezariana.

Cezariana o operatie usoara pentru mine, dar momentul plin de emotie. Recunosc ca nu am simtit travaliul fiind programata nasterea. La ultimul consult am stabilit data internarii; am ramas cateva zile internata pentru ca racisem, apoi pe data de 5 decembrie Mos Nicolae mi-a adus cadoul mult asteptat.

Nu pot explica emotiile si sentimentele traite in momentul in care m-am trezit la Reanimare si mi-am vazut bratara pe mana...incercam sa vad ce scrie pe ea dar nu reuseam, emotiile dar si efectul anesteziei.

Apoi am vorbit cu sotul si el foarte emotionat, el o si vazuse; am asteptat cu nerabdare mutarea pe salon pentru a o putea tine in brate. Cand mi-a fost pusa pentru prima data in brate am amutit efectiv, orice mama poate stii ce sentimente sunt nutrite in astfel de momente.

Ne mai dorim inca un copil, cu siguranta vom trece prin aceleasi stari, oricat de mult am sti ce se intampla.

(Maria, Alexandria)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste